gedaGEDA že več kot osem desetletij osvajajo kupce na gradbiščih in v industrijskih deloviščih po vsem svetu, zato se GEDA ni poznana le kot odličen Nemški proizvajalec ampak veliko bolj kot partner na strani svojih zadovoljnih strank. Kot vodilni specialist za rešitve premagovanja višinskih preprek vedno spremlja trg, da se lahko prilagodljivo odzove na potrebe svojih strank in jim ponudi prilagojene rešitve. Vertikalna industrijska dvigala, transportne oz. poševna lestev, vitji, cevovodi za odpad in še in še.. Nenehen razvoj in Nemška kvaliteta žarita v odličnosti in uporabnosti. Rezultat tega so edinstveni dizajni, ki jih lahko le GEDA ponudi svojim partnerjem: original GEDA.

 

 

Vitelj GEDA

Delavci iz vseh sektorjev že desetletja poznajo in cenijo prednosti dvigal GEDA Star.
Lahko se montira spodaj, zgoraj ali pač kjer jo potrebujete. Od 60kg pa vse do 250kg nosilnosti! Ne glede na to, ali gre za novogradnje ali obnovitvena dela: vsestranska vrvna dvigala navdušujejo z visoko nosilnostjo in zelo enostavnim transportom materiala, tudi v težkih pogojih. Obsežna ponudba različnih nastavkov za dvigovanje tovora, kot so držala za gradbena vedra, držalo za gips plošče ali košare za odpad, omogoča, da so vrvna dvigala serije GEDA Star idealno prilagojena zahtevam na delovišču.
Ena posebej priročna lastnost je, da je mogoče naš vitel Geda namestiti na katerem koli mestu na odru, med oknom, med nadstropji ali na strehi. Električni vitel je mogoče ločiti od vrtljive roke, kar omogoča enostavno namestitev, ki jo lahko opravi le ene osebe.

KATALOG

Poševna lestev GEDA / Transportna lestev GEDA

GEDA Standard, Comford in Fixlift. 200kg ali 250kg nosilnosti in dolžine od 2m do 28m. Transportne lestve oz. poševna lestev GEDA proizvajajo že desetletja. Zaradi svoje zanesljivosti so priljubljena transportna naprava za krovce, monterje sončnih elektraren, selitveni servisi in gradbenike. Ta poševna aluminijasta dvigala so že tisočkrat dokazala svoje številne načine uporabe za različne vrste uporabe. So enostavne, hitre in zanesljive transportne rešitve za zuinanja ali notranja dela, obnove, montaže ali popravila. GEDA lahko ponudi ustrezno tovorno rešitev za kateri koli gradbeni ali drug material in kakršni koli način uporabe. Prihranite čas in moč z uporabo poševnega dvigala GEDA! Uporabniki transportnih lestev GEDA poročajo, da se jim je investicija pokrila že po pol leta! Postanite konkurenčni in bolj dobičkonosni!

KATALOG

Baterijska poševna lestev

GEDA BatteryLadderLIFT je novinec na področju kompaktnih dvigal za materiale, ki samo z enim brezžičnim dotikom popeljejo breme na svojo pot. Novo dvigalo GEDA, ki ga v hipu sestavi samo ena oseba v manj kot petih minutah, uporablja svojo zmogljivo li-ionsko baterijo 24 V/10 Ah in različne aplikacije za prenašanje tovora za prevoz vseh vrst materialov do 120 kg. Tako s samo enim dotikom gumba na brezžičnem upravljalcu požene tovor v gibanje hitrosti od 0 do 15 m/min. Ne glede na to, ali gre za montažo sončnih panelov oz. sončnih elektrarn, obnovo ali novo gradbišče, za polagalce ploščic, dekoraterje, proizvajalce oken, mizarje, selitvena podjetja, ljubitelje DIY, itd... je GEDA BatteryLadderLIFT idealno transportno orodje za vse tiste bremena, ki jih je treba prevažati navzgor ali navzdol. Hitro in varno. Uporablja se lahko v skoraj vseh situacijah. Postanite konkurenčni in bolj dobičkonosni!

KATALOG

Gradbena dvigala

Možnosti uporabe GEDA dvigala z zobato letvijo so skoraj neomejene. Od klasičnih dvigal za material, ki se uporabljajo predvsem za postavitev gradbenih odrov do transportnih ploščadi za prevoz oseb in materiala pa vse do dvigal za material z zaprtim dvigalom. Vsem dvigalom je skupen preverjen sistem zobate letve, ki je nepremagljiv.
Širok nabor ploščadi, dvižnih višin, nosilnosti in hitrosti dviganja skupaj s ogromno dodatne opreme omogoča prilagodljivo uporabo dvigal z zobato letvijo, tako da jih je mogoče popolnoma prilagoditi pogojem na kraju samem. Ne glede na to, ali se dela izvajajo pri novogradnjah, fasaderskih delih ali celovitih prenovah, lahko dvigala z zobato letvijo proizvajalca GEDA izpolnijo skoraj vse zahteve gradbišča.
Ali pa morda potrebujete dvigalo v proizvodnji ali s skladišču? GEDA ima odlične rešitve!

KATALOG

Industrijska dvigala GEDA

Industrijska dvigala GEDA zagotavljajo nemoten, učinkovit in varen transport ljudi in materiala, kjer je to potrebno. Tudi v najtežjih mestih rešitve GEDA prepričajo stranke s svojo edinstveno uporabnostjo in kakovostjo. Vsestranska mesta uporabe industrijskih dvigal GEDA zajemajo cementarne, mešalnice asfalta, kemične obrate, hladilne stolpe elektrarn in silosov do obratov na morju v lukah, industrije, proizvodnje, skladišča in še in še..
Modularna zasnova omogoča kupcem izbiro različnih dimenzij platform, nosilnosti od 300 kg do 3200 kg in hitrosti dviga do 60 m/min.
Ne glede na zahteve, ki jih postavite za industrijsko dvigalo – naj bo to zaprta kabina, osnovno ohišje, zaprto z vseh strani, nadzor vseh točk nakladanja in razkladanja ali pa postajo na prikolici kjer se dvigalo hitro postavi in še hitreje seli – vsako industrijsko dvigalo GEDA, ne glede na to, ali gre za transportno platformo ali dvigalo za osebje in material, je mogoče popolnoma prilagoditi. Zato so ta dvigala hit v vseh uspešnih podjetjih v tujini, ki razumejo prednosti uporabe le teh. Varneje, hitreje, moderno, bolj dobičkonosno in konkurenčnejše! Odločitev je vaša.. Vi ali vaša konkurenca? Kdo bo prvi in kdo zadnji?

KATALOG

Cevovodi za odpad GEDA

Cevovodi za odpad GEDA Comfort 1,1m so izdelani iz trde plastike, odporne na udarce, in so idealni za univerzalne namene. Zaradi visokokakovostne trde plastike so korita za smeti precej tiha, enostavna za transport in sestavljiva hitro in brez truda. Glede na uporabo se odločite, koliko žlebov boste zložili skupaj, da dosežete optimalno višino na mestu. Cevovode za smeti ali odpad GEDA je mogoče namestiti na stene, odre in poševne ali ravne strehe. Zahvaljujoč integriranim dvojnim kavljem je žlebove mogoče preprosto in hitro namestiti za največjo varnost.
Za varno uporabo na vsaki višini so verige nameščene na dvojnih kavljih. GEDA cevovodi za odpad imajo tudi bistveno daljšo življenjsko dobo kot cenejši, manj kvalitetni primerki, ki se pojavljajo na trgu.

KATALOG

povp

 

glavnik logo yellow
Z nami boste na trgu nastopali z profesionalno in kvalitetno opremo, dosegali boljše rezultate, povečali dobičkonosnost in prehiteli konkurenco.

ikoncaPDFIZILIFT logotip PDF za tisk

Kontakti

Jure Glavnik
+386 (0)40 27 55 30

Glavnik d.o.o.
Trubarjeva ulica 59
3000 Celje

info@izilift.si

Skladišče:
Medlog 11, 3000 Celje

Uradni zastopnik podjetja GEDA in BOCKER z zagotovljeno najnižjimi cenami in stalno zalogo!

Uradne ure

ponedeljek
08:30 - 18:00
torek
08:30 - 18:00
sreda
08:30 - 18:00
četrtek
08:30 - 18:00
petek
08:30 - 18:00
sobota
ZAPRTO
nedelja
ZAPRTO

Facebook